Στην Intersolar 2017, η aleo solar παρουσιάζει τα καινούργια Φ/Β πλαίσια για υψηλότερες αποδόσεις
17.05.17

Prenzlau, 17.05.2017 – Στην Intersolar Europe 2017, η aleo solar θα παρουσιάσει νέες λύσεις για ακόμα υψηλότερες αποδόσεις. Η βέλτιστη Φ/Β τεχνολογία ενσωματώνεται στη νέα σειρά X καθώς και στo περαιτέρω βελτιωμένο πλαίσιο glass-glass για BIPV φωτοβολταϊκών σε κτίρια, το Elegante2. Ως αποκορύφωμα θα παρουσιαστεί το νέο πλαίσιο Poly PERC 300W.

Η νέα σειρά X αντιπροσωπεύει αναβαθμισμένα πλαίσια υψηλών επιδόσεων aleo με 60 bifacial κυψέλες PERC CELCO και λεπτότερο πλαίσιο αλουμινίου. Το μαύρο, λεπτότερο πλαίσιο προσφέρει πλεονεκτήματα στη μεταφορά και το χειρισμό και αναβαθμίζει αισθητικά την όψη του κτιρίου χωρίς να επηρεάζεται η συνολική ισχύς του σε σύγκριση με το προηγούμενο πλαίσιο των 50mm. Με τη χρήση των bifacial κυψελών, ο ιδιοκτήτης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος με πλαίσια aleo X θα επωφεληθεί από τις υψηλότερες ενεργειακές αποδόσεις, καθώς μπορούν να επιτευχθούν υψηλότερες αποδόσεις ανά Watt. Peak. Στα τέλη του καλοκαιριού, τα πλαίσια θα είναι διαθέσιμα ως X59 και X79 σε μαύρο χρώμα.

Η περαιτέρω κυριαρχία της ομάδας aleo και SAS στην τεχνολογία PERC επιβεβαιώνεται επίσης από το πρώτο πολυκρυσταλλικό πλαίσιο PERC 60 κυψελών με ισχύ 300W. Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για μεγάλης ισχύος έργα και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το φθινόπωρο.

«Η aleo είναι η πρώτη εταιρεία που δεσμεύτηκε για προϊόντα υψηλής απόδοσης. Ενώ ο μέσος όρος της βιομηχανίας παράγει πλαίσια των 250-260 watt, η aleo έχει σήμερα μαζική παραγωγή 300 watt mono και είναι σε θέση να παραδώσει 315 watt πλαίσια. Δεν έχει σημασία poly ή mono, η aleo είναι ο ηγέτης της τεχνολογίας και προσπαθεί να διατηρήσει το κόστος χαμηλό. Μετά την τεχνολογία CELCO (PERC based), η aleo αναπτύσσει την PERC poly που φτάνει στα 300 watt. Η προηγμένη τεχνολογία, η δυνατότητα μαζικής παραγωγής, ο υψηλότερος ποιοτικός έλεγχος και τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία είναι η απόδειξη για την επιτυχία της aleo. Η αγαστή συνεργασία πίσω από τις πολυετείς προσπάθειες είναι το κλειδί «, καταλήγει ο William Chen, Διευθύνων Σύμβουλος της aleo solar GmbH.

Με μία ξεκάθαρη ματιά, το μονοκρυσταλλικό πλαίσιο glass glass Elegante με την έγκριση της γενικής οικοδομικής αρχής (abZ) του Deutsches Institut für Bautechnik (DIBt, δημόσια αρχή των Γερμανικών κυβερνήσεων των ομόσπονδων κρατιδίων για την ομοιόμορφη εκπλήρωση τεχνικών καθηκόντων στον τομέα του δημοσίου δικαίου. ) γίνεται αναπόσπαστο μέρος των κτιρίων. Τα glass glass πλαίσια μπορούν να εγκατασταθούν αρχιτεκτονικά ως γυάλινες στέγες, παράθυρα ή προσόψεις. Στην έκθεση Intersolar Europe στο Μόναχο (31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου), η aleo solar θα παρουσιάσει ένα παράδειγμα για το πώς το Elegante2 καθώς και η bifacial έκδοση του μπορεί να τοποθετηθεί σε στέγαστρο αυτοκινήτου, xωρίς ορατά καλώδια ή πρίζες, από την εταιρεία Schmidt & Thürmer.

Σχετικά με την aleo solar
Η aleo solar GmbH παράγει φωτοβολταϊκά πλαίσια υψηλής απόδοσης στο Prenzlau (Βρανδεμβούργο, Γερμανία) και είναι πάροχος ολοκληρωμένων συστημάτων για τη διεθνή αγορά φωτοβολταϊκών. Με περίπου 330 υπαλλήλους και εμπειρία κατασκευής από το 2001, η εταιρεία κατέχει εξαιρετική τεχνογνωσία στην παραγωγή πλαισίων. Από το 2014 η aleo solar ανήκει στην κατασκευάστρια εταιρεία wafer SAS (Sino American Silicon Products Inc.) που εδρεύει στην Ταϊβάν Hsinchu. Έτσι, η aleo solar είναι μέρος ενός ισχυρού κατασκευαστή, ο οποίος ασχολείται με ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής φωτοβολταϊκων, από την ανάπτυξη και την παραγωγή υψηλής απόδοσης ingots, wafer και κυψελών έως την παράδοση των φωτοβολταϊκων πλαισίων.

Σχετικά με την SAS
H SAS (Sino-American Silicon Products Inc.) ιδρύθηκε το 1981 και είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής wafer 3 «~ 12» στην παγκόσμια αγορά. Διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και κύρια προϊόντα αυτών είναι τα semiconductors, solar & sapphire, με εφαρμογές που καλύπτουν την ηλιακή και φωτοβολταϊκή ενέργεια. Λόγω της συμβολής της διοικούσας ομάδας και όλου του προσωπικού, η απόδοση λειτουργίας της SAS ξεπερνά κάθε προσδοκία. Είτε αφορά την παροχή τεχνολογίας και πληροφοριών, την ανάπτυξη προϊόντων σε συνεργασία, ή την ποιότητα των πωλήσεων / υπηρεσιών, η SAS υποστηρίζεται τόσο από εγχώριους και ξένους πελάτες, και ανταμείβεται ως best seller της χρονιάς. Το 2011, η SAS κατετάγη τρίτη επιλαχούσα στο Business Next Magazine Taiwan INFO TECH TOP 100.

hallo
William Chen – Managing Director (CEO)
Download jpg (460 KB)
Production in Prenzlau