Η aleo solar GmbH ανακοινώνει επιπλέον πληροφορίες για τη νέα σειρά Φωτοβολταϊκών πλαισίων ισχύος 400wp
25.05.21

Τα νέα φωτοβολταϊκά πλαίσια της σειράς “Leo” θα είναι διαθέσιμα με ισχύ 400Wp. Η σειρά έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις επί οροφής στον οικιακό, εμπορικό και βιομηχανικό τομέα. Απευθύνεται στις εγκαταστάσεις εκείνες που η αξιοπιστία είναι αδιαπραγμάτευτη και η παραγωγή αδιάληπτης ηλεκτρικής ενέργειας σε περιορισμένο χώρο, δεδομένη. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη το 3ο τρίμηνο του 2021.

Το κορυφαίο προϊόν “Leo 400 W” είναι ένα πάνελ με λευκή την πίσω του επιφάνεια. Η υψηλή απόδοση επιτυγχάνεται, μεταξύ άλλων, με μεγαλύτερα wafers και σε συνδυασμό με κυψέλες μισής κοπής. Επιπλέον, η aleo χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή τεχνολογία πολλαπλών διόδων. Το πλαίσιο Leo θα διατίθεται και στην έκδοση του full black.

Με τη σειρά Leo, η εταιρεία λανσάρει για ακόμα μια φορά ένα πάνελ που είναι κατάλληλο για άνετη και εύκολη τοποθέτηση σε εγκατάστασης οροφής. Οι διαστάσεις του νέου πάνελ είναι 1750 Χ 1140 mm², με βάρος περίπου 22 κιλά. “Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να πετύχουμε το βέλτιστο μεταξύ μεγέθους πλαισίου και υψηλής απόδοσης”, εξηγεί ο υπεύθυνος ποιότητας της aleo Dr. Alexander Kasic.

Για μέγιστη ευελιξία σε δύσκολες στέγες, η aleo προσφέρει δύο μεγέθη. Και τα δύο μεγέθη, το ένα με λευκή και το άλλο με μαύρη την πίσω επιφάνεια, διατίθενται για περισσότερες επιλογές στο σχεδιασμό. Τα εν λόγω πάνελ έχουν διαστάσεις 1560 x 1140 mm² και μπορούν να διασυνδεθούν αντίστοιχα με την μεγαλύτερη σειρά.

Το σύστημα Solrif της aleo για την οροφή θα ενσωματωθεί επίσης στη νέα σειρά. Το νέο προϊόν Solrif θα έχει διαστάσεις 1140 επί 1590 mm².

Για το λανσάρισμα στην αγορά, η aleo έχει δώσει αρκετό χρόνο για εκτεταμένες δοκιμές. Στο δικό της κέντρο δοκιμών κοντά στο Βερολίνο της Γερμανίας, εξετάζονται και δοκιμάζονται πιθανοί συνδυασμοί υλικών προκειμένου να βρεθούν οι βέλτιστοι συνδυασμοί. Στη συνέχεια, τα επιλεγμένα υλικά υποβάλλονται σε πολυάριθμες εσωτερικές και εξωτερικές δοκιμές, οι οποίες υπερβαίνουν κατά πολύ τα πρότυπα του κλάδου, μέχρι που τελικά ένα προϊόν να ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα της aleo όσον αφορά την αντοχή, την ποιότητα και την ασφάλεια. Τα πλαίσια θα πιστοποιούνται όλα με το νέο IEC standard το 61215:2021. Επιπλέον, η σειρά Leo θα έχει τα ίδια πιστοποιητικά με την τρέχουσα γενιά φωτοβολταϊκών πλαισίων.

Η ανώτερη αντοχή και στιβαρότητα της σειράς πανέλων αντικατοπτρίζεται στο ολοκληρωμένο πακέτο εγγυήσεων. Η Aleo παρέχει 25ετή εγγύηση προϊόντος και απόδοσης για όλες τις παραλλαγές προϊόντων της σειράς Leo. Η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στα πρότυπα υψηλής ποιότητας με τα οποία η aleo είναι συνώνυμη εδώ και 20 χρόνια.