Η χρηματοπιστωτική αξιοπιστία της aleo είναι αποδεδειγμένη
26.10.16

το Bloomberg New Energy Finance ανακοίνωσε πως η aleo solar ταξινομήθηκε πρόσφατα ως Tier 1 κατασκευαστής φωτοβολταϊκών πλαισίων. «Ευελπιστούμε ότι με αυτή την αναβάθμιση, ταυτόχρονα με την συνέχιση της αφοσίωσης μας στην ποιότητα, θα βοηθήσουμε στην περαιτέρω διευκόλυνση των διαδικασιών χρηματοδότησης για τους πελάτες μας.», ανέφερε ο William Chen, Διευθύνων Σύμβουλος της aleo solar GmbH.

Ήδη κατά το τελευταίο έτος η οικονομική ευρωστία της aleo έχει επιβεβαιωθεί και από μελέτη της SgurrEnergy: Μετά από λεπτομερή επιθεώρηση, η εξαιρετικά αυτοματοποιημένη παραγωγή της aleo solar με κεντρικά στάδια διαδικασίας θεωρείται ως ηγέτιδα στην αγορά κατασκευής πλαισίων. Η μελέτη αναφέρει ότι η aleo solar πρωτοπορεί στο υψηλής ποιότητας tabbing και stringing των κυψελών καθώς και στους ολοκληρωμένους ελέγχους που γίνονται καθ’ όλη την διάρκεια παραγωγής. Οι όροι εγγύησης επίσης ξεπερνούν τα πρότυπα της βιομηχανίας. Σύμφωνα με τους εξειδικευμένους μηχανικούς της SgurrEnergy στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η aleo solar υπερκαλύπτει όλα τα σχετικά πρότυπα της βιομηχανίας στις διαδικασίες παραγωγής της και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα παραδείγματα πρακτικής για τη βιομηχανία φωτοβολταϊκών.

Η μονάδα παραγωγής της aleo solar GmbH ελέγχθηκε και βαθμολογήθηκε επίσης με την υψηλότερη βαθμολογία σε αντίστοιχο πρόγραμμα της Ε.Ε. Οι δοκιμές του σχεδίου της Ε.Ε Μάθετε, Ασχοληθείτε, Υιοθετήστε λύσεις ανανεώσιμης ενέργειας στο σπίτι (CLEAR) επικεντρώθηκαν στα επιμέρους στάδια της παραγωγής, στις διαδικασίες ελέγχου πριν από την παραγωγή και στις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου μετά την παραγωγή. Εκτός από τη Γερμανική οργάνωση καταναλωτών Stiftung Warentest, επιπλέον έξι Ευρωπαϊκοί οργανισμοί προχώρησαν σε ελέγχους σε μονάδες παραγωγής φωτοβολταϊκών.πλαισίων από τους κορυφαίους κατασκευαστές, ως μέρος του σχεδίου της Ε.Ε CLEAR. Ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες επισκέφθηκαν εργοστάσια 17 εταιρειών και έλεγξαν τα επιμέρους στάδια της παραγωγής. Μεταξύ άλλων, η aleo solar έλαβε την καλύτερη βαθμολογία, ανέφερε το Stiftung Warentest, τόσο για την παραγωγή των πλαισίων, καθώς και για τη διαχείριση της ποιότητας τους.

Σχετικά με την aleo solar
Η aleo solar GmbH παράγει φωτοβολταϊκά πλαίσια υψηλής απόδοσης στο Prenzlau (Βρανδεμβούργο, Γερμανία) και είναι πάροχος ολοκληρωμένων συστημάτων για τη διεθνή αγορά φωτοβολταϊκών. Με περίπου 330 υπαλλήλους και εμπειρία κατασκευής από το 2001, η εταιρεία κατέχει εξαιρετική τεχνογνωσία στην παραγωγή πλαισίων. Από το 2014 η aleo solar ανήκει στην κατασκευάστρια εταιρεία wafer SAS (Sino American Silicon Products Inc.) που εδρεύει στην Ταϊβάν Hsinchu. Έτσι, η aleo solar είναι μέρος ενός ισχυρού κατασκευαστή, ο οποίος ασχολείται με ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής φωτοβολταϊκων, από την ανάπτυξη και την παραγωγή υψηλής απόδοσης ingots, wafer και κυψελών έως την παράδοση των φωτοβολταϊκων πλαισίων.

Σχετικά με την SAS
H SAS (Sino-American Silicon Products Inc.) ιδρύθηκε το 1981 και είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής wafer 3 «~ 12» στην παγκόσμια αγορά. Διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και κύρια προϊόντα αυτών είναι τα semiconductors, solar & sapphire, με εφαρμογές που καλύπτουν την ηλιακή και φωτοβολταϊκή ενέργεια. Λόγω της συμβολής της διοικούσας ομάδας και όλου του προσωπικού, η απόδοση λειτουργίας της SAS ξεπερνά κάθε προσδοκία. Είτε αφορά την παροχή τεχνολογίας και πληροφοριών, την ανάπτυξη προϊόντων σε συνεργασία, ή την ποιότητα των πωλήσεων / υπηρεσιών, η SAS υποστηρίζεται τόσο από εγχώριους και ξένους πελάτες, και ανταμείβεται ως best seller της χρονιάς. Το 2011, η SAS κατετάγη τρίτη επιλαχούσα στο Business Next Magazine Taiwan INFO TECH TOP 100.

hallo
William Chen – Managing Director (CEO)
Download jpg (460 kB)
Production in Prenzlau