Η βιωσιμότητα είναι μέρος του DNA μας

Η βιωσιμότητα είναι για εμάς κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή τάση.Η aleo ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια από πρωτοπόρους της ηλιακής ενέργειας με όπλο το όραμα της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής. Θέλουμε να κάνουμε την ηλιακή ενέργεια πιο προσιτή και να κατασκευάζουμε πλαίσια που παράγουν πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για τις επόμενες γενιές.

Μόνο ένα Φ/Β πλαίσιο που λειτουργεί πραγματικά απρόσκοπτα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα αξιοποιεί πολλή ηλιακή ενέργεια είναι πραγματικά βιώσιμο.

Δέσμευση για τα καλύτερα περιβαλλοντικά πρότυπα

DIN EN ISO 14001:2015

Δεσμευόμαστε για τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα και όχι μόνο! Ήδη από το 2011 εισαγάγαμε ένα πιστοποιημένο σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης στην παραγωγή μας. Αυτό μας βοηθάει να ελέγχουμε και να μειώνουμε ακόμη καλύτερα τις επιπτώσεις των υλικών και των διαδικασιών παραγωγής μας στο περιβάλλον.

  • Μείωση των αποβλήτων
  • Βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού
  • Μείωση των εκπομπών CO2.
DIN EN ISO 50001:2018

Ως κατασκευαστική εταιρεία, η αποτελεσματική χρήση της ενέργειας και η συνακόλουθη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας είναι κεντρικής σημασίας. Ελέγχουμε συνεχώς πού μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια. Με τον τρόπο αυτό, δεν εξετάζουμε μόνο την ίδια την παραγωγική δραστηριότητα, αλλά ολόκληρη την αλυσίδα αξίας.

  • Διαφάνεια όλων των ενεργειακών ροών στην εταιρεία
  • Βελτίωση της κατανάλωσης ενέργειας και της ενεργειακής απόδοσης
  • Μείωση των εκπομπών CO2
ISO 45001

Με την πιστοποίηση ISO 45001, αποδεικνύουμε επίσης ότι έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και ότι αυτή υπερβαίνει κατά πολύ τις ελάχιστες απαιτήσεις για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Τροφοδοτώντας το σήμερα με γνώμονα το αύριο

Made in Germany

Είμαστε μια τοπική εταιρεία με τη μοναδική μας εγκατάσταση παραγωγής στη Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα, στην καρδιά του Uckermark, περιτριγυρισμένη από λίμνες, χωράφια και φυσικές προστατευόμενες περιοχές. Ένας τέτοιος θησαυρός μπροστά στα μάτια μας, μας υπενθυμίζει καθημερινά γιατί η προστασία του περιβάλλοντος και η βιωσιμότητα είναι σημαντικές για εμάς.

 

& βαθιά ριζωμένη τοπικά

 

Όποτε είναι δυνατόν, βασιζόμαστε σε συνεργασίες με τοπικούς προμηθευτές για πρώτες και βοηθητικές ύλες. Και όσον αφορά τις μεταφορές, η τοπική παραγωγή ωφελεί επίσης το περιβάλλον: οι περισσότεροι πελάτες μας έχουν την έδρα τους στη Γερμανία ή την Ευρώπη και χαίρονται που τα πάνελ μας φτάνουν σε αυτούς μέσω σύντομων διαδρομών.

Παράγουμε με πράσινη ενέργεια

Παράγουμε ηλεκτρική ενέργεια από τα δικά μας φωτοβολταϊκά πάνελ και αγοράζουμε 100% βιώσιμη πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για να καλύψουμε την κατανάλωση των εγκαταστάσεων παραγωγής και της διοίκησής μας.

Η προσέγγισή μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν σεβασμό. Γι’ αυτό προωθούμε και υποστηρίζουμε την καθολική αντίληψη ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δικαιώματα τα οποία όλοι δικαιούνται εξίσου απλώς και μόνο επειδή είναι άνθρωποι. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι σημαντικά για εμάς όχι μόνο εντός της δικής μας λειτουργίας, αλλά και εντός των αλυσίδων εφοδιασμού μας και με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να σέβονται οι προμηθευτές μας τα ανθρώπινα δικαιώματα τόσο στις δικές τους δραστηριότητες όσο και στις δικές τους αλυσίδες εφοδιασμού.